.

Upea terassikoti merinäköalalla Kuusisaaren parhaalla paikalla

Vesi on voimakas elementti sekä luonnossa että arkkitehtuurissa. Settle Oy rakentaa Kuusisaaren rantaan yhdelle Suomen arvostetuimmista asuinalueista kuusi pysäyttävän upeaa, sveitsiläistyylistä terassikotia. Laadukkaan arkkitehtisuunnittelun ja sisätilojen hiottujen yksityiskohtien lisäksi asunnoista avautuu merinäköala rauhalliselle Laajalahdelle. Kaikki Laajalahden puoleiset seinät ovat pääosin lasia, jolloin vuodenaikojen mukaan väritystään vaihtava merimaisema tulee osaksi jokapäiväistä asumista.

Rohkaisemme unelmoimaan isosti. Tässä on koti, joka koskettaa kaikkia aisteja ja hyväilee mieltä.

Harkituilla ja laadukkailla materiaaleilla ja yksityiskohdilla rikastettu arkkitehtuuri tekee vaikutuksen.  Korkealuokkainen miljöö rakentuu harmonisista yksityiskohdista, materiaalien sopusoinnusta sekä asunnon erinomaisesta toimivuudesta. Arkkitehtitiimi on hionut tilasuunnittelun, materiaalit ja tunnelman pieteetillä alueen arvon mukaiseksi. Jokainen detalji on suunniteltu laadukasta asumista ajatellen. Ylellisen tyylikkäät materiaalit, italialainen keittiödesign sekä tyylikkäät, modernit yksityiskohdat kruunaavat nämä kenties Kuusisaaren upeimmat yksityisasunnot.

Ylellistä, levollista ja raikasta

Avoin tila tarjoaa joustavasti mahdollisuuksia niin tasokkaaseen arkeen kuin odotettuihin juhlahetkiin ja edustustilaisuuksiin. Avarassa olohuoneessa tilan tuntu on miltei pysäyttävä, eikä korkealta merenpinnan yläpuolelta aukeavia näkymiä voi sanoin kuvailla. Ne täytyy nähdä itse paikan päällä. Kuusisaaressa pääset aamu-uinnille rannan laiturilta, ihailemaan merinäköalaa saunan lauteilta sekä nauttimaan iltaisin horisonttiin hiljalleen painuvasta auringosta omalta terassilta. Jokaiselle asunnolle on varattu oma laituripaikka yhteisestä laiturista.

Kodin lämpö syntyy koko perheen hyvinvoinnista.

Talo kypsyy kodiksi asukkaiden myötä. Tarjoamme puitteet, joista sinä voi jatkaa. Tässä vaiheessa voit vaikuttaa niin pohjaratkaisuihin kuin asunnon ensiluokkaisiin yksityiskohtiin yhdessä Settle Oy:n arkkitehtitiimin kanssa saavuttaaksesi juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn lopputuloksen mahdollistamaan laadukkaan ja monipuolisen elämän. Tämä kohde on sinulle, joka arvostat kodissasi pysyvyyttä ja arvon ehdotonta säilymistä.

Tervetuloa nauttimaan merellisestä elämästä Helsingin keskustan kupeeseen upeaan Kuusisaareen!


Lisätiedot Mikko Hyötylänmäki, mikko@tilava.fi 

Esitetilaus

Kuusiniementie 29 C-EKuusisaariHelsinki

Kuusiniementie 29 C-E

Kuusisaari
Helsinki

6 kpl • Luksus terassikodit merinäköaloin • oma laituripaikka
n. 211m² - 244m² 
Hinnat 1.650.000 - 1.985.000€
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 555 89 68

Screenshot 20200401 122645 Gallery resizedScreenshot 20200401 122716 Gallery resized
.
Kuusiniementie 29 BKuusisaariHelsinki

Kuusiniementie 29 B

Kuusisaari
Helsinki

Luksus terassitalo merinäköaloin • oma laituripaikka
Asuintilojen pinta-ala 269 m² • muiden tilojen pinta-ala 27 m² • kokonaispinta-ala 296 m² 
Hinta 2.185.000 €
Ennakkotiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 555 89 68

Screenshot 20200401 122645 Gallery resized