JÄTKÄSAARI • HEINO KASKEN KATU 9 A • HELSINKI

87 m2 • 4h+avok+wc+kph+s+parv+piha
Energialuokka C2013

Mh. 241.300,00 € Vh. 679.500,00 €

Tule tutustumaan kohteeseen toimistollemme
Hilla +358 45 646 0760Moderni koti kanavan äärellä Saukonpaadessa

Jätkäsaaren Saukonpaaden rakentaminen on lähestymässä loppuhuipennustaan, ja tähän kolmen makuuhuoneen kotiin pääsetkin arvioidun aikataulun mukaan muuttamaan jo ensi kesänä. Kahdesta talosta muodostuva Asunto Oy Helsingin Merikari on kanavan varteen rakennettavista pienkerrostaloista viimeinen, tänne siis muutetaan valmiin, uuden asuinalueen rauhaan.

Merikarin avarat ja modernit kodit pitävät sisällään laadukkaat pintamateriaalit ja kaikki valittavat varusteet ovat arvostettujen merkkien mallistoista. Tehdyissä materiaalivalinnoissa korostuvat skandinaavinen, vaalea sävymaailma, muutamilla tummasävyisillä yksityiskohdilla lisättynä. Tilavassa, ikkunallisessa keittiössä on laadukkaat Bosch-merkkiset kodinkoneet, muun muassa integroitu astianpesukone ja induktioliesitaso. Viilennys pitää huolen siitä, että huoneiston lämpötila pysyy mukavana kesähelteilläkin. Erillisen wc-/kodinhoitotilan ja ylellisen kylpyhuone-saunatilan lattian saat säädettyä sopivan lämpöiseksi. Mahtavana lisänä tässä kodissa on parvekkeen lisäksi suojaisa terassipiha, jossa on tilaa oleskeluun ja ruokailuun. 

Yhtiössä on runsaasti myytäviä autopaikkoja pihakannen alla sijaitsevassa autohallissa, joista kaikki paikat soveltuvat myös sähköauton lataamiseen.

Jätkäsaaren alue koostuu neljästä, nyt mantereeseen liitetystä saaresta: Hietasaari, Saukko, Saukonkari ja Jätkäsaari. Saarten asutushistoria ulottuu aina 1800-luvulle asti. Väljästi rakennettu Saukonpaasi erottuu kanavalla muusta Jätkäsaaresta. Puistot ympäröivät Asunto Oy Helsingin Merikaria kahdelta puolelta, edessä avautuvat näkymät kanavalle ja puistoihin. Ratikkapysäkki on melkein kulman takana, ja Ruoholahden metroasemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Saukonpaaden alueen pohjoisrannalla on pienvenesatama. Saukonpaasi rakennetaan Ruoholahden kanavan rannalle, ja alue valmistuu pääosin vuoteen 2019 mennessä. Saukonpaadessa on sekä kerrostaloja että pienkerrostalojen kortteli. Jätkäsaaresta on tulossa uusi merellinen osa Helsingin kantakaupunkia, jossa tulee olemaan erinomaisen kattava tarjonta liiketiloja, kivijalkaliikkeitä ja ravintoloita. Puistot, liikuntapaikat ja rantapromenadit tekevät Jätkäsaaresta viihtyisän kaupunginosan vain parin kilometrin päässä ydinkeskustasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohteen tiedot >

HUONEISTO
Osakkeet:
1-626
Hallintamuoto: Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 4h+avok+wc/khh+kph+s+parv+asuntopiha (yj:n mukaan 4h+kt+s)
Kerros/Kerroksia: 1/3
Asuintilojen pinta-ala: 87 m²
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Näkymät: Näkymät huoneiston parvekkeelta lännen ja pohjoisen suuntaan, vehreä asuntopiha terassilla etelän ja idän suuntaan.
Parveke: Ulostyönnetty
Keittiö: Keittiön kaappien ovet ovat Novartin Ala Carte -keittiön kiiltäviä, valkoisia mdf-ovia. Työtasoon Ylämaan Graniitin 30 mm mustaa graniittia, välitilassa on musta mattalasi. Keittiön varustukseen kuuluu Boschin valkoiset, integroidut kodinkoneet: jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, kalusteuuni, induktioliesitaso ja mikroaaltouuni sekä Swegon liesikupu. Lattia on Boen 3-sauvaista valkolakattua lautaparkettia, seinät ovat valkoiseksi maalatut. Suunnitelma löytyy välittäjältä.
Pesutilat: Kylpyhuoneessa on Villeroy & Boschin allas, allaskaappi, valaistu peilikaappi, suihkuseinä, suihku sekä wc-istuin. Hanat ovat Moran mallistosta. Lattia on Laattapisteen mustaa laattaa, seinät valkoista mattalaattaa. Suunnitelma löytyy välittäjältä. Kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Erillinen WC: Erillisessä WC:ssä on Villeroy & Boschin allas, allaskaappi, valaistu peili, wc-istuin sekä pesukoneliitäntä. Hanat ovat Moran mallistosta. Lattia on Laattapisteen mustaa laattaa, seinät valkoista mattalaattaa. WC:ssä on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Sauna: Saunassa on Harvian Cilindro-kiuas digitaalisella ohjauspaneelilla, lauteet ovat tervaleppää. Saunan lattia Laattapisteen mustaa laattaa, seinät paneloitu (tervaleppä). Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on kirkasta lasia. Saunassa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Makuuhuoneet: Lukumäärä: 3. Makuuhuoneiden lattia on Boen 3-sauvaista valkolakattua lautaparkettia, seinät ovat valkoiseksi maalatut. Kahdessa makuuhuoneessa liukuovikaapistot.
Olohuone: Olohuoneen lattia on Boen 3-sauvaista valkolakattua lautaparkettia, seinät ovat valkoiseksi maalatut. Käynti parvekkeelle.
Muut tilat: Tilava eteinen, jossa kiinteät peililiukuovikaapistot (2 kpl). Asuntopiha, jossa puuterassi.
Pintamateriaalit: Seinämateriaalit: Huoneiston seinäpinnat ovat valkoisella maalatut. Kylpyhuone- ja wc-tiloissa on Laattapisteen valkoinen 30 x 60 cm mattalaatta. Lattiamateriaalit: Huoneistossa on Boen 3-sauvainen valkolakattu lautaparketti. Kylpyhuone- ja wc-tiloissa on Laattapisteen musta 9,7 x 9,7 cm laatta.
Säilytystilat: Eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa on liukuovikaapistot. Huoneistoon kuuluu lisäksi irtaimistokomero yhtiön irtaimistovarastossa.
Muuta kauppaan kuuluvaa: Huoneistoissa on huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet, jotka on varustettu lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihdon teho on asukkaan säädettävissä.
Kunto: Uusi. Huoneiston arvioitu valmistumispäivä on 30.8.2019. Osakkaille lähetetään kirjallinen ilmoitus huoneiston valmistumispäivästä viimeistään kuukautta ennen sen valmistumista.


KIINTEISTÖ- JA YHTIÖTIEDOT
Yhtiön nimi:
Asunto Oy Helsingin Merikari
Tontti: Oma, 2 751 m²
Käyttöönottovuosi: 2019
Rakennusvaihe: Rakenteilla
Rakennusmateriaali: Elementti, betoni. Ontelolaattarakenteiset välipohjat.
Kattotiedot: Kermieristetty tasakatto
Huoneistot yhtiössä: Asuinhuoneistot 26 kpl (2 470 m²)
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energiatodistus: Kyllä. Energialuokka: C2013. Energiatodistus on laadittu 18.5.2017.
Autonsäilytys: Hallipaikkoja: 28 kpl
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Rakennuttaja YIT myy autohallipaikkoja 40.000,00 euron hintaan. Yhtiöllä on 28 osakkeina myytävää autopaikkaa ja yksi osakkeina myytävä moottoripyöräpaikka. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla olevassa lämmittämättömässä autohallissa. Autopaikat on varustettu lämmityspistorasioin sekä sähköautojen lataukseen soveltuvin pistorasioin.
Rajoitukset: Yhtiöllä ei ole lunastusoikeutta. Osakkailla ei ole lunastusoikeutta.
Isännöitsijä: Isännöitsijän tiedot tarkentuvat myöhäisemmässä vaiheessa.
Kiinteistönhoito: Kiinteistönhoidosta vastaa huoltoyhtiö. Yhtiö valitsee huoltoyhtiön lähempänä valmistumista.
Yhtiön tilat ja varustelu: Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus koskien viereisiä asuinrakennustontteja 28 (Asunto Oy Helsingin Meripihka) ja 29 (Asunto Oy Helsingin Meriluoto). Yhteisjärjestelysopimus koskee talojen yhteisiä rakenteita, yhteistä pysäköintihallia, kulkuoikeuksia, pihoja, jätehuoltoa sekä yhteistiloja: lastenvaunuvarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, taloyhtiön siivouskomero ja talovarasto sekä tekniset tilat. Asuntoyhtiö liitetään alueelliseen jätteiden putkikeräysjärjestelmään. Syöttöasema sijaitsee Asunto Oy Helsingin Meripihkassa.


MUITA TIETOJA
Palvelut: Jätkäsaaren alueella on useita päiväkoteja, muun muassa Päiväkoti Jaala, Lastentalo ja Fregatti.
Liikenneyhteydet: Raitiovaunulinja 8 kulkee noin 100 metrin päästä kotiovelta. Lisäksi linjat 6T, 7 ja 9 kulkevat kävelyetäisyydeltä. Ruoholahden metroasemalle on matkaa noin 800 metriä.
Kaavoitus: Tonteilla on lainvoimainen asemakaava. Tietoja alueen kaavoituksesta ja rakentamisesta saa Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta, p. 09 310 1673.
Vapautuu: Kohteen valmistuessa.


ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike:
330,60 €/kk
Rahoitusvastike: 331,78 €/kk
Yhtiövastike yhteensä: 662,38 €/kk
Vesi: 20,00 €/kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut/lisätietoa maksuista: Pääomavastike, joka sisältää lyhennyksen lisäksi koron osuuden on yhtiön taloussuunnitelman mukaan noin 3,36 euroa/osake/kk. Kyseisen huoneiston osakemäärä on 626 kappaletta. Näin ollen huoneiston pääomavastike sisältäen lyhennyksen ja koron on arviolta noin 2.103,36 euroa/kk. Yhtiön valmistumisen jälkeen noin kolme vuotta on pääomavastikkeen lyhennyksen osalta maksuvapaata, jolloin pankille maksetaan vain korkoja. Vesimaksuennakko on 20,00 euroa/hlö/kk. Ilmoitetut summat ovat arvioita.


HINTA
Myyntihinta: 241.300,00 € (2.773,56 €/m²)
Velkaosuus: 438.200,00 € (5.036,78 €/m²)
Velaton hinta: 679.500,00 € (7.810,34 €/m²)
Maksutapa:
Käteinen